Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Serveis de Ciberseguretat

Necessites incrementar la protecció en ciberseguretat amb una empresa experta i de confiança?

Encora partner certificado de Fortinet
Encora partner certificado de Okta
Encora partner Paloalto
Sophos Encora

servEIS DE CIBERSEGURETAT

Et preocupa que la teva companyia no estigui protegida de forma òptima enfront de les ciber-amenaces? Si necessites Serveis de Ciberseguretat, a Encora et podem ajudar.

La ciberseguretat cada dia està prenent més rellevància i s’ha de contemplar com un servei core dins del negoci. Cada any incrementen el nombre d’atacs cibernètics a escala mundial.

A més, els atacants modifiquen les tècniques i la tipologia d’infecció, dificultant cada vegada més la seva detenció i el seu bloqueig posterior.

A Encora t’ajudem a afrontar el repte de la ciberseguretat a Espanya i Mèxic. Som el teu partner de ciberseguretat de confiança.

Aquí pots veure el portfoli dels Serveis de Ciberseguretat d’Encora.

ENCORA WEBINAR: Com ACTUAR davant d'UN ATAc DE RANSOMWARE

Estimats amics d’Encora TV, us volem presentar un nou capítol d’Encora Webinars, realitzat durant el maig de 2021. En aquesta ocasió, el nostre CTO, David Marquina, ens explica les claus per recuperar-nos de forma ràpida i eficient d’un atac Ransomware. 

Consulta el post sencer al nostre blog d’Encora. Recordeu que també podeu veure tots els webinars i us podeu subscriure a l’Encora Newsletter per estar al dia de totes les novetats.

ALERTES DE SEGURETAT

Mira totes les alertes importants que has de tenir en compte per estar protegit.

Consultoria DE Ciberseguretat

Ens encarreguem d’analitzar, implementar i posar en marxa les solucions de seguretat que millor s’adaptin a les necessitats de la teva companyia. Oferim solucions de protecció adequades a tots els nivells i a qualsevol tipus d’organització: 

PROTECCIÓ D'USUARIS

Implementem diferents nivells de seguretat a la identitat digital: oferim mesures de protecció en APIs, webs, aplicacions i usuaris. Som experts en solucions de doble factor d’autenticació avançada,  amb possibilitats de geolocalització.

PROTECCIÓ DE xarxa

L’objectiu és detectar en temps real un comportament anòmal dels usuaris o serveis i, d’aquesta manera, poder respondre proactivament. Et proposem un anàlisi de seguretat i aprenentatge automàtic adaptat 100% a cada entorn de treball.

PROTECCIÓ DE SERVIDORS

Oferim mesures de seguretat específiques per mitigar atacs DDoS, DNS, Command & Control i ransomware que puguin arribar als teus servidors.

SOLUCIONS DE PROTECCIÓ OT

Analitzem l’escenari industrial de la teva companyia i dissenyem una solució de protecció a mida, robusta i capaç de treballar en condicions d’aïllament air gap.

PROTECCIÓ PERIMETRAL

Basada en firewalls d’última generació amb capacitats de Threat Prevention (antivirus, file blocking, intrusion prevention, web filtering) i d’anàlisis sandbox a Cloud per la detecció de vulnerabilitats desconegudes.

SOLUCIONS ENDPOINT

Oferim solucions de protecció basades en el comportament de processos. Qualsevol procés en execució serà monitoritzat i, en el cas de mostrar algun signe de comportament maliciós, es bloquejarà en temps real, evitant que l’amenaça.

AuditorIa DE CibersegurETAT

NECESSITES UNA AUDITORIA DE CIBERSEGURETAT?

TENS DUBTES SOBRE COM ES POT TREURE EL MÀXIM PARTIT A UNA SOLUCIÓ DE SEGURETAT?

Els nostres Serveis de Ciberseguretat, sempre realitzats pel nostre equip especialitzat i format, t’ajudaran a descobrir possibles vulnerabilitats a la teva organització amb una avaluació exhaustiva dels teus sistemes informàtics.

Encora
security day

Revisió periòdica de l’entorn relacionat amb la seguretat IT. Resum de solucions, estat dels serveis, informe de threats, accions de millora i recomanacions per mantenir el teu entorn de seguretat al dia.

pla director
de seguretat

Planificació anual de l’entorn relacionat amb la ciberseguretat corporativa. Anàlisis i avaluació dels nivells de seguretat actuals, definició de projectes de millora i assessorament fins a arribar a un nivell adequat.

hacking
ÈTIC

Auditoria pentesting a la teva corporació. Test d’intrusió controlat als sistemes IT amb l’objectiu d’identificar errors o vulnerabilitats exposades, i detallar les mesures correctives per garantir una protecció òptima.

SERVeiS GESTIONAtS CIBERSEGURETAT

NECESSITES QUE LA CIBERSEGURETAT DE LA TEVA EMPRESA LA GESTIONI UNA EXPRESA EXPERTA I DE CONFIANÇA?

Els nostres serveis professionals, sempre realitzats pel nostre equip especialitzat i format, t’ajudaran a descobrir possibles vulnerabilitats a la teva organització amb una avaluació exhaustiva dels teus sistemes informàtics.

Servicios y operaciones

PROTECCIÓ D'ENDPOINTS

Gestionem i controlem la solució
de seguretat endpoint al teu entorn.

PROTECCIÓ PERIMETRAL

Administrem firewalls d’última generació i els elements de control perimetral de la xarxa. També gestionam l’operativa diària i mantenim contacte directe amb el teu departament IT. 

RESPUESTA ANTE INCIDENTES

Suport i resposta en els incidents de seguretat.

TOTAL CARE

Servei integran de protecció que inclou els 3 anteriors

PALO ALTO NETWORKS

La Plataforma de Seguretat de PaloAlto Networks està dissenyada per prevenir les bretxes i neutralitzar les amenaces detectades en totes les funcions de seguretat del sistema. A més, té la capacitat d’analitzar malware sobre qualsevol port, aplicació o protocol gràcies a la tecnologia exclusiva de Palo Alto Networks. 

L’objectiu principal del fabricant en dissenyar aquesta plataforma és el de controlar, de manera segura, l’ús d’aplicacions per a tots els usuaris a la xarxa i, a més, millorar la velocitat d’anàlisi de tot el tràfic generat pels usuaris, així com de brindar protecció avançada per l’Endpoint.

Encora és partner de Palo Alto Networks a Espanya i Mèxic. Tenim una àmplia experiència i estem certificats en aquesta tecnologia. Estudiem el teu cas i et preparem un pressupost sense cap compromís.

Palo Alto Encora Partner

Encora ofereix serveis
de Palo Alto Networks

CONSULTORIA

A Encora oferim un servei de consultoria especialitzat en seguretat perimetral, endpoint i servidor.

El nostre objectiu és avaluar i recomanar la solució de protecció òptima per cada entorn empresarial.

IMPLEMENTACIÓ

Ens encarreguem d'implementar íntegrament el projecte de protecció perimetral, endpoint i servidor. D'aquesta manera garantim l'èxit de la solució. Comptem amb l'experiència que permet oferir la millor solució per al teu negoci.

Paloalto Encora
Gartner - Network Firewalls - Encora

SOPHOS CENTRAL

PROTECCIÓ COMPLETA per a la teva EMPRESA

encora-sophos-gold-partner-level-certificate-a4

Sophos Intercept X amb XDR és una solució de protecció completa que correlaciona, en temps real, l’activitat de processos en execució amb la informació sobre les amenaces de Sophos Labs. Soporta nativament sistemes Windows, Max i Linux. 

Ofereix protecció completa contra malware i qualsevol altre tipus d’amenaça desconeguda. La protecció que ofereix aquesta eina que compta amb tecnologia d’última generació, com la detecció de processos maliciosos, que els contrasta amb la informació sobre amenaces en temps real de Sophos Labs per ajudar a prevenir, detectar i corregir, en temps real, qualsevol amenaça o intrussió no autoritzada.

Les polítiques de control perifèriques, aplicacions i control web complementen una protecció 360 en l’entorn dels usuaris.

Gràcies a la seguretat sincronitzada que ofereix Sophos Central, Intercept X es pot complementar amb la resta de productes d’aquest fabricant per oferir una protecció empresarial completa.

Encora és Partner de Sophos a Espanya y Mèxic. Tenim una àmplia experiència i estem certificats en aquesta tecnologia. Estudiem el teu cas i et preparem un pressupost sense compromís.

Us volem presentar un nou capítol d’Encora Webinars. Realitzat el febrer de 2021 per als nostres clients, comentem amb l’Eric Ros, Head of Cyber Securitym com optimitzar la protecció empresarial gràcies al portfoli de Sophos. 

Esperem que us hagi agradat! Recordeu que podeu consultar tots els webinars i que us podeu subscriure a la Encora Newsletter per estar al dia de totes les nostres novetats.

ELs ServEIs d'Encora

CONSULTORIA CIBERSEGURETAT

Des d'Encora oferim un servei de consultoria de ciberseguretat especialitzat en entorns endpoint i servidor.

El nostre objectiu és avaluar i recomanar la solució de protecció òptima per cada entorn empresarial.

IMPLEMENTACIÓ

Som Partner Gold de Sophos a Espanya i Mèxic. Tenim equip propi expert en aquesta tecnologia, no subcontractem. Som adaptatius i sabem les implicacions de qualsevol solució amb la resta.

SERVEIS GESTIONATS

En aquesta modalitat, Encora ofereix els serveis de protecció d'Endpoint, l'operativa i l'explotació de la solució, amb completa autonomia i una clara vocació proactiva en la seva execució.