Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

YUBICO

L'escut invulnerable contra el robatori de comptes massiu

EL 90% DE LES BRETXES EN INTERNET ES DEUEN AL ROBATORI DE CREDENCIALS D'INICI DE SESSIÓ

FORTIFICA L’AUTENTICACIÓ

Si l’empresa utilitza mètodes d’autenticació febles, com a contrasenyes simples o fàcilment adivinables, està en risc de ser compromesa. Yubico proporciona una capa addicional de seguretat en implementar autenticació de dos factors (2FA) o autenticació multifactorial (MFA) a través de claus de seguretat físiques.

MITIGA EL PHISHING

Les claus de seguretat de Yubico poden ajudar a mitigar aquest risc, ja que es basen en l’autenticació basada en maquinari i no poden ser replicades o falsificades fàcilment.

PROTEGEIX LA TEVA INFORMACIÓ D’ACCESSOS NO AUTORITZATS

Si l’empresa maneja informació confidencial o té sistemes crítics que han de protegir-se d’accessos no autoritzats, les claus de seguretat poden proporcionar una capa addicional de protecció. Sense la possessió física de la clau, fins i tot si algú obté les credencials d’inici de sessió, no podrà accedir als sistemes protegits.

CENTRALITZA L’ADMINISTRACIÓ DE L’AUTENTICACIÓ

Quan una empresa té nombrosos empleats que requereixen accés a diferents sistemes i aplicacions, gestionar les credencials de forma centralitzada pot ser un desafiament. Yubico proporciona solucions d’administració centralitzada que faciliten el procés de configuració, emissió i revocació de les claus de seguretat.

ENCORA & YUBICO

LA TEVA GARANTIA DE PROTECCIÓ EN LÍNIA

Com partner, estem compromesos a brindar solucions que facin que el món digital sigui més segur i accessible per a tots. En col·laborar amb Yubico, estem capacitats per a oferir una proposta de valor única i efectiva que permet a les empreses impulsar la seva competitivitat en el panorama empresarial actual.

La nostra aliança representa una sinergia extraordinària que té com a objectiu principal redefinir la seguretat en línia i catalitzar la innovació tecnològica en un món digital en constant evolució.

PRIVACITAT
MONITORITZACIÓ
SUPORT

GARANTIDA

24x7

PROFESSIONAL

ENFORTEIX LA TEVA DEFENSA DIGITAL
TROBA EL TEU YUBIKEY PERFECTA AMB ENCORA

Encora és el teu soci ideal per a implementar i aprofitar al màxim la tecnologia YubiKey.

El nostre equip d’experts en seguretat i tecnologia està compromès a brindar-te solucions personalitzades i orientació en cada pas del procés d’integració.

Des d’assessorament expert i selecció de la versió adequada fins a la integració sense problemes, capacitació personalitzada i suport continu. A més, Encora treballa en conjunt amb tu per a optimitzar la seguretat, integrant la YubiKey en les teves pràctiques de seguretat existents i millorant la protecció general dels teus comptes i sistemes.

YubiKey 5 Series

Màxima Seguretat, Mínima Complicació

YubiKey Bio Series

Solució biomètrica líder

YubiKey 5 FIPS Series

Autenticació versàtil

YubiKey 5 CSPN Series

AUTENTICACIÓ SEGURA I ESCALABLE

Security Key Series

Eleva la seguridad de tus cuentas en líneA

YubiHSM 2 & YubiHSM 2 FIPS

Protecció criptogràfica

COM FUNCIONA?

Registre de la teva YubiKey

Inserció i Verificació

Ús en Dispositius NFC

Per a començar a usar la teva YubiKey, dirigeix-te a la Configuració de seguretat d’un servei compatible i selecciona l’opció «Afegir clau de seguretat»

En el teu ordinador, connecta la YubiKey a un port USB disponible. Després, per a verificar la teva identitat, toca la YubiKey. Això assegura que ets una persona legítima i no un hacker remot.

En dispositius amb tecnologia NFC, simplement toca la YubiKey. Una vegada registrada, en molts serveis no serà necessari tornar a utilitzar-la després del primer inici de sessió.

T'AJUDEM?

Sí, YUBICO pot assumir qualsevol rol de protecció en el teu entorn, però no és necessari ni obligatori desmantellar les solucions que ja tinguis, poden conviure perfectament.

En Encora som molt adaptatius a les teves necessitats. Si necessites que t’instal·lem ho fem i et formem també perquè el puguis gestionar per la teva pròpia mà.

Si necessites que el Encora Team t’aporti el plus d’energia que el teu equip necessita, amb els serveis gestionats Encora Power t’ajudem a arribar als requisits que la teva adreça t’exigeix.

Per descomptat. Si necessites un sistema de monitoratge proactiu de 24×7 a Europa o Amèrica del Nord, estem a la teva disposició. En Encora som àgils, experts, transparents i molt professionals.

En tot moment estaràs informat de qualsevol incidència que ocorri i del seu procés de solució.

REALITZA UNA PoC
DE LA MÀ D'ENCORA

T’ajudem a avaluar i adoptar de manera efectiva solucions d’autenticació segura, millorant la seguretat dels teus sistemes i dades mentre redueixes els riscos i els costos associats amb la implementació de Yubico.

pexels-cottonbro-studio-5474298-scaled.jpg

01.

Reducció de riscos

02.

Personalització

03.

Soport tècnic

04.

Capacitació i adopció

05.

Escalabilitat

YubiKey 5 sèries

Dispositius d'autenticació que ofereixen una capa addicional de seguretat en utilitzar autenticació de dos factors (2FA) i autenticació de factor múltiple (MFA) en diverses aplicacions i serveis. Cadascuna de les variants en la sèrie té característiques específiques per a adaptar-se a diferents necessitats i entorns.

Suport per a múltiples protocols d’autenticació

Inclosos OTP (One-Time Password), U2F (Universal 2nd Factor), FIDO2 (Fast Identity En línia), PIV (Personal Identity Verification), OpenPGP i més.

Autenticació sense contrasenyes

En connectar la clau al teu dispositiu i tocar-la (o pressionar un botó), es genera un codi únic o es realitza una autenticació segura sense necessitat d’ingressar una contrasenya.

Compatibilitat multiplataforma

Són compatibles amb sistemes operatius com Windows, macOS, Linux, iOS i Android, la qual cosa les fa versàtils per al seu ús en diverses plataformes.

Compatibilitat amb estàndards oberts

Yubico ha treballat per a assegurar-se que els seus productes compleixin amb els estàndards oberts en la indústria de la seguretat digital, com FIDO2 i U2F.

YubiKey 5 NFC

Inclou una antena NFC que permet la comunicació sense fil amb dispositius compatibles amb NFC, com a telèfons mòbils i altres dispositius electrònics.

YubiKey 5C NFC

A més de NFC, també inclou un connector USB-A per al seu ús en ports USB tradicionals.

YubiKey 5ci

Presenta una combinació de connectors, amb un costat USB-C i un costat Lightning. Això la fa compatible amb dispositius que utilitzen ports USB-C (com a computadores) i dispositius iOS (com iPhones i iPads) que usen el connector Lightning.

YubiKey 5C nano

Similar a la YubiKey 5C, però en un format compacte que es pot deixar connectat en un port USB-C sense sobresortir.

YubiKey 5 nano

Similar a la YubiKey 5 NFC, però en un format molt compacte. El YubiKey 5 Nano es pot deixar connectat en un port USB sense sobresortir, la qual cosa el fa ideal per al seu ús en dispositius portàtils.

YubiKey BIO SERIES

Punt de trobada entre la seguretat de maquinari distintiva de Yubico i una nova experiència d'usuari amb autenticació d'empremta dactilar en el dispositiu. La sèrie YubiKey Bio, creada principalment per a ordinadors de sobretaula, ofereix inicis de sessió segurs sense contrasenya i de segon factor, i està dissenyada per a oferir sòlides opcions d'autenticació biomètrica.

Plantilles d’empremtes dactilars

Compleix els requisits de seguretat de maquinari més #estricte amb plantilles d’empremtes dactilars emmagatzemades en l’element segur de la clau.

Compatibilitat multiplataforma

Funciona des del primer moment amb sistemes operatius i navegadors com Windows, macOS, Chrome US, Linux, Chrome i Edge.

Compatible amb FIDO2/WebAuthn, U2F

Classificació IP68

Resistent a l’aixafament, no necessita piles ni peces mòbils.

YubiKey BIO

Dissenyat per a organitzacions que ja admeten protocols FIDO moderns És ideal per a ordinadors de sobretaula i també permet canviar de tasca de manera ràpida i segura en entorns d'estacions de treball compartides i mòbils restringits, com en centres de trucades, atenció sanitària i serveis financers.

YubiKey BIO C

Similar a la YubiKey BIO, però en un format compacte que es pot deixar connectat en un port USB-C.

YubiKey 5 FIPS SèRIES

És una línia de dispositius de seguretat que compleixen amb els estàndards de seguretat FIPS (Federal Information Processing Standards). Aquests dispositius s'utilitzen per a autenticació multifactor, xifrat de dades i protecció de comptes en línia.

Suport de múltiples protocols d’autenticació

Com OTP (One-Time Password), FIDO2, PIV (Personal Identity Verification), OpenPGP.

Emmagatzematge segur de certificats i claus criptogràfiques

 

Resistència assegurada

Dissenyats per a ser resistents a manipulacions i atacs físics, la qual cosa contribueix a la seva alta seguretat

YubiKey 5 NFC FIPS

Inclou tecnologia NFC, la qual cosa permet que la YubiKey es comuniqui amb dispositius compatibles a curta distància. Aquesta variant ofereix la conveniència de la comunicació NFC per a l'autenticació en dispositius mòbils i altres sistemes compatibles amb NFC.

YubiKey 5C NFC FIPS

Aquesta variant combina la connectivitat USB-C amb la tecnologia NFC. Això permet l'autenticació a través d'USB-C i NFC, brindant versatilitat en la forma en què es pot utilitzar la YubiKey per a assegurar diferents tipus de dispositius.

YubiKey 5Ci FIPS

Compta amb connectivitat USB-C i Lightning (per a dispositius Apple) en un mateix dispositiu. El dispositiu compleix amb uns certs requisits de seguretat i criptografia establerts pels estàndards FIPS, la qual cosa ho fa adequat per a entorns que requereixen nivells més alts de seguretat i compliment.

YubiKey 5C FIPS

Aquesta variant està dissenyada amb un connector USB-C, la qual cosa la fa compatible amb dispositius moderns que utilitzen aquest tipus de port. Proporciona les mateixes característiques de seguretat i autenticació multifactor que les altres variants de la sèrie.

YubiKey 5C NANO FIPS

Aquesta variant és similar a la YubiKey 5 FIPS estàndard, però té un factor de manera ultra petit. Es connecta al port USB d'una computadora i és ideal per a usuaris que desitgen deixar la YubiKey connectada permanentment en el seu dispositiu sense que sobresurti en excés.

YubiKey 5 NANO FIPS

Aquesta variant és similar a la YubiKey 5 FIPS estàndard, però té un factor de manera ultra petit. Es connecta a una computadora i és ideal per a usuaris que desitgen deixar la YubiKey connectada permanentment en el seu dispositiu sense que sobresurti en excés.

YubiKey 5 CSPN Sèries

Les bretxes de seguretat catastròfiques encapçalen els titulars mundials tots els dies, i amb raó.

Com a resultat, les organitzacions de tu de tu no poden confiar exclusivament en les contrasenyes per a les dades corporatives. Han d'adoptar una autenticació d'empleats i autenticació d'empleats i proveïdors, o s'arrisquen a convertir-se en el pròxim objectiu.

La sèrie YubiKey 5 CSPN elimina la usurpació de comptes i facilita el desplegament d'una autenticació forta i escalable i protegeix les organitzacions dels atacs de phishing.

Múltiples protocols criptogràfics i d’autenticació

Inclosos FIDO2/WebAuthn, FIDO U2F, Verificació d’Identitat Personal (PIV),
contrasenya d’un sol ús (OTP) per a protegir l’accés dels empleats a ordinadors, xarxes i serveis en línia amb només un sol toc.

Autenticació de doble factor

Admet l’inici de sessió segur sense contrasenya amb targeta intel·ligent i autenticació FIDO2/WebAuthn.

Dispositius compatibles

Funciona en els principals sistemes operatius, inclosos Microsoft Windows, macOS, Android i Linux, així com els principals navegadors.

YubiKey 5C NFC CSPN

El factor de forma USB-C prim amb capacitats NFC integrades i la possibilitat de portar-ho en un clauer representa una solució tecnològica eficient i pràctica. El seu disseny compacte i versàtil permet la transferència de dades i la comunicació sense fil de manera convenient, adaptant-se perfectament a la vida moderna en constant moviment.

YubiKey 5 NFC CSPN

La convergència d'un connector USB-A prim amb capacitats NFC en un format fàcil de portar en un clauer combina la funcionalitat de transferència de dades i comunicació sense fil en un solo dispositiu compacte i versàtil. Aquesta solució ofereix conveniència i eficiència en una varietat d'escenaris, des de la transferència d'arxius fins a l'autenticació i la interacció sense contacte.

YubiKey 5Ci CSPN

Ofrece una solución práctica y eficiente para usuarios que poseen dispositivos con diferentes tipos de conectores, permitiendo una experiencia de usuario fluida y evitando la necesidad de llevar consigo múltiples cables en todo momento.

YubiKey 5C CSPN

El factor de forma prim del connector USB-C s'adapta perfectament a l'estil de vida actual, on la portabilitat i l'eficiència són essencials. En poder portar-lo en un clauer, tens la seguretat que estaràs preparat per a mantenir els teus dispositius carregats i connectats en qualsevol moment i lloc, sense sacrificar la comoditat ni l'espai en les teves pertinences.

YubiKey 5 Nano CSPN

Ressalta els avantatges d'un disseny de connector USB-A més prim en termes d'estalvi d'espai, estabilitat de la connexió i comoditat de l'usuari.
Aquest enfocament pot resultar altament valuós en una varietat de contextos, des de dispositius electrònics compactes fins a entorns empresarials i comercials que requereixen una connexió segura i eficient.

YubiKey 5C Nano CSPN

Proporciona una sèrie de beneficis que van des de la facilitat d'instal·lació fins a la versatilitat d'ús i l'adaptabilitat a llarg termini. El seu disseny prim i la seva capacitat per a transportar múltiples tipus de senyals fan que sigui una opció ideal per a aquells que busquen la combinació perfecta de comoditat, estètica i funcionalitat en entorns que requereixen solucions de connectivitat de confiança i efectives.

Security Key Series

Les Security Key Sèries combinen l'autenticació basada en maquinari amb la criptografia de clau pública per a eliminar la usurpació de comptes en ordinadors de sobretaula, portàtils i mòbils.

Suport de múltiples serveis

Funciona amb Google, Microsoft, Twitter, Facebook, gestors de contrasenyes i centenars de serveis més.

Autenticació de doble factor

Compatible amb FIDO2/WebAuthn i FIDO U2F

Dispositius compatibles

Funciona en ordinadors de sobretaula i mòbils amb autenticació «toqui i segueixi» per a telèfons mòbils.

Resistència 

El procés millorat d’emmotllament per injecció dona lloc a la clau de seguretat més resistent i duradora del mercat.

Security key nfc

Es pot utilitzar per a diverses aplicacions de seguretat, com:

● Autenticació de dos factors.
● Inici de sessió únic (SSO): permet als seus empleats accedir de manera segura a múltiples sistemes i aplicacions amb una sola autenticació.
● Pot utilitzar-se per a signar electrònicament documents i transaccions, proporcionant una forma segura.
● Xifratge de correu electrònic.
● Protecció de contrasenya

Security key c nfc

A més de NFC, també inclou un connector USB-A per al seu ús en ports USB tradicionals.

Security key nfc

Security key c nfc

YubiHSM 2 & YubiHSM 2 FIPS

Totes dues solucions garanteixen una seguretat de maquinari criptogràfica per a aplicacions, servidors i dispositius informàtics servidors i dispositius informàtics a una fracció del cost i grandària dels HSM tradicionals.

Emmagatzematge segur de claus i operacions en maquinari, amb registre d’auditoria.

Àmplies capacitats criptogràfiques que inclouen hashing, embolcall de claus, signatura asimètrica, desxifrat, atestació i molt més.

YubiHSM 2 & YubiHSM 2 FIPS

● Seguretat Física: Aquests dispositius estan dissenyats per a ser resistents a atacs físics, incloent-hi manipulació i extracció no autoritzada de components interns.

● Mòdul de Seguretat de Maquinari (HSM): Actuen com a mòduls de seguretat de maquinari, cosa que significa que contenen un entorn segur i aïllat per a dur a terme operacions criptogràfiques, com a generació i emmagatzematge de claus.

● Protecció de Claus: Les claus privades i altres secrets criptogràfics s'emmagatzemen dins del HSM i mai s'exposen a l'exterior. Això redueix el risc d'exposició a atacs o fugides d'informació.

● Interfície Criptogràfica: Proporcionen una interfície criptogràfica per a realitzar operacions de xifratge, desxifrat, signatura digital i verificació de signatura. Això permet que les aplicacions utilitzin les capacitats criptogràfiques del HSM sense tenir accés directe a les claus.

● Certificacions de Seguretat: Tant la YubiHSM 2 com la YubiHSM 2 FIPS han obtingut certificacions de seguretat de tercers, la qual cosa demostra el seu compliment amb estàndards de seguretat reconeguts en la indústria.

● Comunicació Segura: Els dispositius es connecten a través d'interfícies USB o Ethernet, i la comunicació amb el dispositiu es realitza de manera segura per a prevenir atacs d'intermediaris.

● Administració Remota: Els dispositius poden ser administrats i configurats de manera remota, la qual cosa facilita la implementació i el manteniment a gran escala.

● Compatibilitat amb Estàndards: Les YubiHSM 2 i YubiHSM 2 FIPS són compatibles amb diversos estàndards criptogràfics i algorismes, la qual cosa les fa versàtils per a diferents tipus d'aplicacions.

● YubiKey Integration: Yubico també ofereix la possibilitat d'integrar YubiHSM amb les seves populars claus de seguretat YubiKey, la qual cosa proporciona una capa addicional de seguretat per a l'autenticació de dos factors i altres operacions.