Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

azure

Encora És EL TEU partner d'Azure de confianÇa A ESPANYA i MèXIC

Encora Microsoft 365
Azure.png
Windows Server Encora

azure, flexibiliTAT I potÈncia

Azure.png

Microsoft Azure és el servei de cloud empresarial de Microsoft. Moltes empreses a nivell mundial estan apostant per tenir una part o bé tots els serveis al cloud públic de Microsoft.

Azure és un Cloud distribuït geogràficament que ens garanteix la màxima disponibilitat dels nostres serveis corporatius. Si estàs pensant en migrar una part o tots els teus sistemes d’informació al cloud, des d’Encora t’ajudem amb plenes garanties, som Partners d’Espanya i Mèxic.

A més, a Encora som experts en Infraestructura IT, de forma que entenem perfectament que desitgis un entorn híbrid.

Si estàs pensant en mirar una part o bé tots els sistemes d’informació al cloud, des d’Encora t’ajudem amb plenes garanties. Som Partners d’Azure a Espanya i Mèxic.

Encora Microsoft partner Silver

encora És UN partner certificaT d'azure A espaNYa I mÈxic

VDI A Azure

SEnSE inversió inicial

SENSE compromÍS de permanÈncia

Cloud híbriD: Azure I L'entorn actual

ServEIs gestionaTs

VDI Azure

Encora webinar: usos i funcionalitats d'Azure Files

En aquest Encora Webinar, realitzat el novembre de 2021, comentem amb el nostre TAM & Presales Manager, Nacho Bellido, els diferents modes d’ús d’Azure Files i les possibles implementacions i arquitectures recomanades.

Infografía azure

Encora webinar: migració completa d'un datacenter a azure

En aquest Encora Webinar, realitzat a febrer de 2021, comentem amb el nostre TAM & Presales Manager, Nacho Bellido, tot allò que necessitem saber per a completar el procés de migració d’un Datacenter a Azure amb èxit.

Cloud complet per a l'empresa

IASS

PAAS

Encora webinar: 5 AVANTATGES DE L'ÚS D'AZURE BACKUP

Encora webinar en el qual el nostre TAM & Presales Manager, Nacho Bellido, ens explica els avantatges que ofereix Azure Backup pel que fa a rendiment, costs, seguretat, integració i model de servei.

Aprendràs com realitzar de forma senzilla les copies de seguretat del teu entorn a Azure (Vm, App Service, Azure Files) i del teu entorn On Premise. Aprofitarem per comentar algunes de les principals funcionalitats que et permeten fer d’Azure un destí de còpia de seguretat dels teus entorns mitjançant eines de tercers.

FAQ sobre azure

Preguntes i respostes més comuns que rebem en aquests projectes de Cloud

quin cost té?

És un cloud de pagament per ús. Per tant, qualsevol servei es factura en aquesta modalitat. Totes les despeses poden ser calculades prèviament, el que redueix quasi a zero les sorpreses a la factura.

pot treballar amb altres clouds?

Sí, Azure es pot connectar via VPN amb qualsevol cloud i firewall. Si tens algun servei a  AWS, Google Cloud, etc. pots treballar-hi sense problema. Si tens un cloud privat, també s’integra perfectament.

com controlo la despesa?

Dins del portal, disposem de diferents mètodes de control de despeses. A més, des d’Encora a més aportem una eina de control de despeses en la que podem establir alertes de consum. De forma que, en tot moment, estem informats de les possibles desviacions.

quina seguretat té?

Et preocupa tenir les teves dades al cloud i que no estiguin prou segures? Azure està certificat a l’Esquema Nacional de Seguretat (Espanya i Mèxic). Mundialment, compleix tots els requisits de seguretat més exigents.

com realitzo la migració?

Existeixen diverses eines per ajudar amb la migració de les teves dades. Per a entorns més petits comptem amb Azure Migrate i per a entorns de mitjana i gran empresa, utilitzem Azure Site Recovery. Aquesta última eina també s’utilitza per al Disaster Recovery.

com faig el backup de l'entorn d'azure?

Es poden realitzar instantànies de les nostres màquines virtuals. També disposem d’Azure Backup, que ens permet fer còpia de seguretat del nostre entorn. També el podem integrar amb eines de tercers, com Cohesity, per obtenir més capacitat de recuperació.

COM EL CONnECTO A l'ENTORN TRADICIONAL?

Hem de pensar que el nostre entorn cloud és una extensió de la nostra oficina o una delegació més. Per a la connectivitat de l’entorn hi ha alternatives com Azure Gateway i Azure Express Route.

on s'ubiquen els servidors d'azure?

Té CPDs repartits arreu del món. L’any 2020 ja disposava de 60 ubicacions on guardar els serveis. A més està disponible a 140 països. Pròximament, disposarà ubicacions a Espanya i Mèxic.

ENCORA WEBINAR: Com protegir el teu ENTORN amb AZURE SITE RECOVERY

En aquest webinar, realitzat a noviembre de 2021, el nostre TAM & Presales de Encora, Nacho Bellido, com utilitzar Azure Site Recovery per disposar de tota la infraestructura replicada a Azure.

Encora webinar: Introducció a les tecnologies de contenedors

En aquest webinar, realitzar l’abril de 2021, David Marquina (CTO d’Encora), ens explica quins avantatges aporten al món IT les tecnologies de contenidors i per què són un factor imprescindible al nostre viatge cloud.

També veurem les diferents plataformes més populars del mercat i què ens ofereix cadascuna d’elles.

Encora Webinar: Kubernetes a Azure

En aquest Encora Webinar, realitzat l’abril de 2021, expliquem de la mà del David Marquina, CTO d’Encora, i de Nacho Bellido, TAM & Presales Manager d’Encora, tot el que necessitem saber sobre Azure Kubernetes Service.

També comentarem quins aventatges ens aporta Azure i com, aquest servei de pagament per ús, ens permetrà desplegar serveis de Kubernetes totalment administrats.

Casos d'ús de azure

Almacenamiento Encora Cloud

eMmagatzematge CLOUD

Emmagatzema tota la teva informació corporativa al cloud de Microsoft. Disposaràs d’arxivat, llarga retenció i alta disponibilitat. Podràs configurar el teu emmagatzematge a l’accés freqüent o esporàdic, en funció del seu ús.

PUBLICACIÓ DE SERVEIS

Els teus serveis corporatius poden estar publicats al Cloud privat de Microsoft. Per exemeple, les teves bases de dades les pots publicar i, així, beneficiar-te de totes les seves capacitats.

Azure Web App
Backup Cloud Azure

DISASTER RECOVERY

Al Cloud de Microsoft hi pots tenir un Recovery Site de la teva empresa ubicat a qualsevol part del món. 

El podràs connectar amb el teu entorn en producció, sigui on premise o Cloud.

Encora webinar: AZURE VIRTUAL DESKTOP

En aquest Encora webinar, realitzat el juny de 2021, el nostre TAM & Presales Manager, Nacho Bellido, ens explica les característiques principals d’Azure Virtual Desktop, alguns requisits i els casos d’ús més freqüents.

També ens comenta les diferents funcionalitats que ens ofereix, els «mínims» del servei, processos necessaris i el més important: com integrar-lo a la nostra organització.

Microsoft 365

Microsoft 365 (abans Office 365) és el cloud de productivitat empresarial més utilitzat i complet del món. 

A Encora som partners de Microsoft Espanya i Mèxic. Podem ajudar-te amb els teus projectes i tenim una àmplia experiència i talent propi a l’Encora Team. És per això que et garantim un projecte de màxima qualitat, et formem i, si ho necessites, t’ajudem a gestionar-ho.

Per treballar en un entorn tradicional o per teletreballar, amb personal dispers arreu del món, Microsoft 365 és ideal. Ens permet una col·laboració màxima a pesar de les distàncies o de la no concurrència temporal.

Oficinas Web Encora O365

Augmenten els preus d'office 365

Des d’Encora t’ajudem a gestionar les llicències de Microsoft 365 per esmortir la pujada de preus.

Encora te ayuda a gestionar la subida de precios de las licencias O365

A partir de l1 de març de 2022 s’actualitzaran els preus de llista per als següents productes:

  • Microsoft 365 Business Basic: passant de 5 a 6 dòlars per usuari al mes
  • Microsoft 365 Business Premium: passant de 20 a 22 dòlars per usuari al mes
  • Office 365 E1: passant de 8 a 10 dòlars per usuari al mes
  • Office 365 E3: passant de 20 a 23 dòlars per usuari al mes
  • Office 365 E5: passant de 35 a 38 dòlars per usuari al mes
  • Microsoft 365 E3: passant de 32 a 36 dòlars per usuari al mes

Aquestes pujades només afecten a les llicències per a empresa, quedant sense modificació les del tipus d’educació o les personals.

ClaUs de Microsoft 365

MIGRACIÓ DE CORREu

Els serveis de correu electrònic al cloud de Microsoft són cada vegada més complets i competitius. Ja són milions les empreses que opten per allotjar els seus serveis de correu a Microsoft 365 per poder garantir una bona reputació del servidor de correu i del domini de l’empresa a Internet. 

Després de més de 10 anys d’èxit en grans projectes de migració de correu corporatiu, a Encora t’oferim tot l’asesorament i mitjans tècnics per a que el teu projecte sigui un èxit.

Si tens el teu correu al cloud o en uj entorn on premise, t’ajudem a migrar-lo a Microsoft 365 amb el mínim impacte sobre el dia a dia del teu negoci.

Microsof 365 Encora
Microsoft Teams Encora

TEAMS

Microsoft Teams és l’aplicació puntera dins l’ecosistema d’aplicacions Microsoft 365. Es basa en la comunicació (xat/videoconferències) privada o en grup. Teams és una aplicació de col·laboració que ens facilita la comunicació de l’empresa tant interna com externa.

Amb Teams disposem d’una major flexibilitat a l’hora de treballar en un projecte, ja que ens permet colaborar amb usuaris de diferents departaments i compartir la majoria de la informació en temps real.

Teams ens permet interactuar amb eines Microsoft 365 com SharePoint, Forms, Planner, així com eines de tercers des de la mateixa aplicació, facilitant l’ús als usuaris.

POWER AUTOMATE

Microsoft Power Automate (abans Microsoft Flow) és una eina de Microsoft 365 enfocada a millorar la productivitat laboral de les persones.

Per això, ens ofereix la possibilitat d’automatitzar diverses tasques combinant diversos serveis i/o aplicacions pel cloud i on premise. El principal avantatge d’aquesta eina de Microsoft és el nombre de serveis que podem connectar.

Les diferents comunicacions entre els diversos productes es realitzen gràcies als contenidors disponibles, però també es poden crear connectors personalitzats. És una eina molt versàtil.

Power Automate Encora

Tots els serveis de Microsoft 365

Auditoria

Si necessites una auditoria de llicències o funcional del teu entorn Microsoft 365, et podem ajudar. Tenim una àmplia experiència en llicenciament i en acomodar entorns on premise a sistemes cloud.

Llicenciar un entorn de Microsoft 365 et donarà la tranquil·litat de complir la legalitat. Des d’Encora t’ajudem a auditar el teu entorn O365.

Serveis Gestionats

Deixa que l’Encora Team se n’encarregui de gestionar Microsoft 365 a la teva companyia. Ho farem amb la màxima professionalitat, transparència i comunicació per a que et puguis concentrar en millorar la competitivitat del teu negoci.

A Encora podem gestionar amb solvència i professionalitat els teus Serveis Gestionats de Microsoft 365. 

Migració des d'Exchange

Si a la teva companyia utilitzes Exchange o qualsevol altre gestior de correu, passa’t a Microsoft 365 i millora la disponibilitat i la colaboració entre els teus treballadors. 

Encora t’ajuda amb la màxima professionalitat. Si no coneixes a l’Encora Team, demana una mentoria i explica’ns les teves necessitats.

Windows Server

El sistema operatiu de Microsoft per a servidors està en continu creixement i progrés. A Encora estem especialitzats en la migració de controladors de domini Windows Server i servidors de fitxers, així com de qualsevol altre servei que s’allotgi en un servidor Windows (DNS, DHCP, DFS, etc.). Des d’Encora et podem ajudar a Espanya i Mèxic amb els teus projectes de Windows Server també oferint-te els serveis gestionats per la teva major comoditat.

⚠️ Tens Windows Server 2012 o 2012 R2a la teva empresa? A L’octubre de 2023 es deixarà de soportar i, per tant,
pot ser un problema de seguretat important per al teu negoci. 
 
Des d’Encora t’ajudem a migrar les noves versions del sistema operatiu de Microsoft.

encora webinar sobre EL
LLICENCIAMENT de microsoft

En aquest webinar, realizat al marzo de 2021, comentem amb Nacho Bellido, TAM & Presales Manager, com s’han de llicenciar correctament els diferents tipus de productes de Microsoft: Office 365, Windows Server, Exchange, SQL, Terminal Server, etc.

Recordeu que podeu consultar tots els webinars Webinars i que us podeu subscriure a l’Encora Newsletter per estar al dia de totes les nostres novetats.

Tots els serveis de Windows Server

T’oferim serveis d’administració, posada a punt i reorganització del teu Active Directory (Unitats Organizatives, GPO, permisos, etc.), que augmentaran l’efectivitat de les tasques diàries dels administradors de sistemes i donaran una àmplia visió del teu entorn corporatiu.

Auditoria
de llicències

Si et resulta complex saber l’estat de les llicències de Windows Server, des d’Encora tenim una àmplia experiència en realitzar audutories de llicenciament i  proposar al client un pla d’actuació cherent amb el seu negoci present i futur.

Confia en nosaltres i demana la teva auditoria de llicencies de Microsoft.

Serveis
Gestionats

L’Encora Team se n’encarrega de gestionar els sistemes operatius de la teva companyia. Ho farem amb la màxima professionalitat, transparència i comunicació perquè tu et puguis concentrar únicament en millorar al màxim la competitivitat del teu negoci.

A Encora podem fer els teus Serveis Gestionats de Windows Server.