Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

TREBALLA DES DE QUALSEVOL LLOC AMB PLENA SEGURETAT

En Encora portem 14 anys ajudant les empreses a transformar-se per a ser més competitives mitjançant el teletreball.

Un dels pilars de la digitalització empresarial són les tecnologies de VDI, que permeten que els teus empleats treballin i col·laborin sense importar el lloc ni l’horari. Llegeix el post del nostre CEO Josep Ros sobre Teletreball i COVID.

Sense inversió inicial. Adaptat al teu negoci, ràpid i segur.

La tecnologia de Virtual Desktop Infrastructure aconsegueix que els teus treballadors tinguin un ordinador virtual accessible des de qualsevol lloc.

Amb VDI aconsegueix un accés ràpid i segur a les teves dades corporatives, seguint les prescripcions del teu departament IT.

Els sistemes VDI permeten als empleats treballar des de casa seva, des d’una oficina remota, un hotel, etc.

No necessites realitzar una gran inversió per a començar a treballar amb VDI. Encora t’ajuda a impulsar el teu negoci amb VDI mitjançant pagament per ús flexible i evolucionant al teu costat.

Vivim temps plens d’incertesa. La crisi del COVID19 fa que les empreses busquin opcions perquè els seus treballadors puguin realitzar la seva labor amb seguretat i sense perdre la col·laboració que s’aconsegueix en treballar en una oficina.

En Encora no sols som experts en tecnologies VDI, sinó també, per exemple, en MS365 que permet que els nostres clients treballin col·laborativament.

Des que Encora va néixer, fa 14 anys, teníem clar que el teletreball era el futur en el segle XXI. Hem ajudat centenars d’empreses a tot el món a implementar el teletreball amb èxit.

Deixa’t ajudar per l’Encora Team. Analitzarem el teu cas, et proposarem les millors alternatives amb un pla perquè puguis disposar de VDI ràpidament i amb total seguretat.

Si no disposes d’una infraestructura VDI o no vols fer una gran inversió inicial per a disposar de teletreball en la teva empresa, Azure és la millor opció.

El Cloud de Microsoft està 100% pensat per a empreses. S’adapta perfectament al teu Active Directory actual.

Azure ens permet desplegar ràpidament i sense inversió inicial els escriptoris que necessitis. Disposaràs d’un pagament per ús a mesura de la teva empresa que li encantarà al teu departament financer.

Tal vegada en la teva empresa requereixes un entorn VDI convencional o potser busques uns escriptoris amb una gran capacitat de procés basada en GPU 3D. En qualsevol cas des de Encora et podem ajudar a implementar-lo en Azure o, si prefereixes, en el teu entorn tradicional.

En Encora t’oferim serveis gestionats de qualitat per l’VDI de la teva empresa. Ja sigui en Cloud o On Premise, et podem ajudar.

Deixa que els experts d’Encora s’encarreguin del dia a dia del complex entorn VDI, perquè els teus treballadors puguin treballar fent que el teu negoci evolucioni i creixi.

Des d’Encora portem la innovació al teu negoci perquè siguis eficient i competitiu.

A Encora podem auditar el teu sistema VDI. Proposar-te les millores necessàries perquè sigui ràpid i segur.

Tenim àmplia experiència en la implementació d’entorns VDI, amb sistemes hiperconvergents o clàssics amb els teus servidors favorits i cabines d’altíssimes prestacions i disponibilitat.

Tant si tens clar que necessites un projecte com si prefereixes provar la solució mitjançant una PoC, amb nosaltres tens l’èxit garantit.

Dinos qué esperas de tu negocio y nosotros adaptaremos el VDI para que fluya contigo.

Telefona’ns al +34 971 633 179 a Espanya o al +52 55 4169 6335 a Mèxic i parlarem sobre VDI i teletreball. També ens pots contactar per email en [email protected] i [email protected].

Si vols que et cridem prem en el botó i un expert de Encora en VDI es posarà en contacte amb tu de seguida.