Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

SUBMERGEIX-TE al
MÓN ENCORA

PER QUÈ REALITZAR LES PRÀCTIQUES EN ENCORA?

Encora Talent és un programa innovador i actualitzat que neix en 2020 amb la intenció d’atreure i retenir nous talents, així com cuidar als que ja formen part del nostre gran equip.

Com a estudiant, trobaràs en Encora un lloc idoni on duem a terme projectes formatius de gran interès per a perfils d’estudiants molt diversos. No sols ens interessa la teva formació, sinó els valors que et defineixen com a persona i company/a, que faran del teu pas en Encora, una experiència única.

Información general de Encora talento

A més, col·laborem amb diferents centres formatius d’Espanya i Mèxic, per la qual cosa comptem amb perfils de formació professional, estudis universitaris i màsters. Tot això, ens ha permès poder crear equips multidisciplinars que es complementen entre si, fomentant les sinergies d’equip i col·laborant de manera activa en projectes relacionats amb els seus estudis dins de les diferents àrees d’Encora. I estant en diferents parts del món!

Comptem amb els millors tutors i companys/es per a guiar i acompanyar a les noves incorporacions en aquesta experiència fent del treball una segona família. Aconsegueixen potenciar les capacitats innates que es desenvolupen durant tota la seva etapa d’aprenentatge en Encora. El resultat d’aquesta unió, són perfils professionals molt capaços, no sols a nivell de coneixements sinó a nivell humà.

Apostem cada dia més per les noves generacions, com a complement clau en la nostra estructura organitzacional per a afrontar el futur.

Per això i molts motius més, estem molt orgullos/es de poder aportar el nostre granet de sorra en la formació i recorregut del que són i seran grans professionals i donar-los l’oportunitat de créixer al nostre costat.

Información general Encora Talent

QUIN ÉS EL NOSTRE ADN?

Apostem per la
innovació com a motor de creixement en un sector en constant canvi.

Creiem en què la comunicació és crucial per a obtenir la sinergia entre equips.

Tenim implantat un pla d'igualtat que posa de manifest el nostre compromís amb l'equitat.

Ens preocupem per la
sostenibilitat cuidant del planeta per a deixar-lo millor del que l'hem trobat.

Impulsem el creixement de cadascun dels nostres talents oferint-los la millor formació.

ALTRES EXPERIÈNCIES
DE PRÀCTIQUES

Coneix als joves talents que van realitzar les seves pràctiques.

Descobreix el que han d’explicar-te sobre la seva experiència de pràctiques en *Encora.

T’animem que coneguis a la resta del *Conoce millor al *Encora *Team

Hola, soc l'AINA!

Com valores el teu pas per Encora?

«El meu pas per Encora ha estat, sens dubte, un punt d’inflexió en la meva vida, tant acadèmicament com professionalment.»

Hola, soc el Xisco!

Com t'has sentit en Encora?

«M’he sentit com a casa, són una família. Si en algun moment he necessitat alguna cosa sempre hi havia algú disposat a ajudar-me.»

PROMOCIÓ TALENT MÈXIC

Coneix als talents que van estar en pràctiques amb Encora des de Mèxic en 2021.

Hola, soc el MIGUEL!

Que reptes creus que hauràs d'afrontar en aquesta experiència?

«Els principals reptes que crec que hauré d’afrontar són la gestió i aprenentatge de temes relacionats amb les TIC i la Ciberseguretat.»

Hola, soc la NATALY!

Quina és la teva opinió sobre el procés de selecció d'Encora?

«En el personal he gaudit molt d’aquesta experiència, ja que realment transmeten els valors amb els quals compta Encora.»

Hola, soc el FELIPE!

Quines són les teves expectatives sobre aquesta oportunitat en Encora?

«Una d’elles és poder aprendre, adquirir coneixements i habilitats que em permetin desembolicar-me i créixer personal i professionalment.»

ESTUDIANTS QUE HAN REALITZAT
LES SEVES PRÀCTIQUES EN ENCORA

Descobreix què pensen els estudiants que durant el curs 2020-2021 han desenvolupat el seu talent en Encora.

Estem convençuts que aconseguiran tot el que es proposin!

Toni Encora - talento

Hola, soc el TONI!

Què esperaves d'aquesta oportunitat?

«Des del primer dia han superat les meves expectatives amb escreix. Sempre que he tingut algun dubte m’han ajudat i secundat.»

Hola, soc la marina!

Què és el que més t'ha sorprès d'Encora?

«Encora veu en tu les teves fortaleses i febleses i t’ajuda a millorar i et brinda oportunitats de formació perquè puguis créixer.»

FotoDavid 600

Hola, soc el david!

Què recomanaries a uns altres en la teva mateixa posició?

«Sempre estic abrigallat pel meu tutor o bé pels meus altres companys que es preocupen pel meu. Estan sent unes pràctiques molt divertides.»

RESOLEM ELS TEUS dubtes?

En aquest apartat podràs resoldre els dubtes que puguis tenir sobre el programa de pràctiques i talent en Encora.

Depèn del centre en el que estiguis cursant els teus estudis. 

El període habitual de pràctiques sol ser d’entre 3 i 6 mesos. I es realitzen entre 4 i 8 hores diàries durant aquest període.

Portem 14 anys amb el model de teletreball per als nostres consultors. És per això que volem oferir la mateixa experiència a aquells practicants que ho desitgin. 

A més, ens ajuda a ser més sostenibles amb el planeta i dona suport al nostre model de treball. És tot un èxit!

A Encora promovem la flexibilitat laboral per a tenir un excel·lent entorn de treball i poder compaginar la vida laboral amb la personal.

Tot això, dependrà de les característiques i necessitats de la posició a cobrir.

Sí, normalment oferim una ajuda a l’estudiant ja que valorem l’esforç i temps que dedica a Encora.

El practicant, comptarà amb dos tutors, un dins d’Encora i un altre del centre educatiu.

Es realitzaran seguiments diaris i setmanals de les tasques a desenvolupar. Creiem que és molt important oferir aquest suport al practicant perquè pugui aprendre bé i al seu propi ritme.

Habitualment els/les candidats/es realitzen una sèrie d’entrevistes perquè els puguem conèixer.

La primera serà amb la responsable de Talent.

Posteriorment, es realitzarà una altra entrevista amb la persona responsable de l’àrea d’interès de les pràctiques. amb la intenció de conèixer els detalls tècnics de la posició a cobrir, així com les tasques que es desenvoluparien en el transcurs de les pràctiques.

Depenent de la posició a la qual s’apliqui, existeix la possibilitat d’haver de realitzar una prova pràctica o fins i tot una altra entrevista final. 

En tot moment es manté informat del procés als/les  candidats/es.

Sí. De hecho, nos encanta poder dar la oportunidad a los practicantes que están con nosotros de incorporarse al equipo, siempre que tengamos una plaza vacante que se ajuste a sus habilidades y expectativas. 

Pots consultar com ha estat l’experiència  de nostres incorporacions més recents.

CONTACTA AMB NOSTRE
EQUIP DE TALENT

La primera promoció del programa de Talent d’Encora, ha finalitzat ja la seva experiència de pràctiques amb nosaltres. 

Si vols formar part de la següent promoció, estigues atent/a a noves oportunitats.

Tu pots ser el/la següent!

Com valores el teu pas per Encora?

«El meu pas per Encora ha estat, sens dubte, un punt d’inflexió en la meva vida, tant acadèmicament com professionalment.

Des d’el primer dia que vaig travessar les portes d’Encora, la meva evolució quant a aprenentatge ha estat brutal. No paro d’aprendre coses noves que, sens dubte, són molt rellevants i necessàries.

M’agradaria destacar que l’ambient de treball que es respira és immillorable. Anteriorment, he tingut l’oportunitat de realitzar diverses pràctiques en empreses molt diferents i mai m’havien acollit tan bé com ho han fet en Encora. Realment he sentit que formo part de tot el que ocorre en l’empresa i que se’m té en consideració. Ja no és una qüestió de treball, és una qüestió d’amistat i família. 

Animo a qualsevol que desitgi tenir una oportunitat com la que he tingut jo o qualsevol dels meus companys, a formar part de l’Encora Team. No us penedireu.
»

Aina és la responsable del departament de màrqueting de Encora.

Com t'has sentit en Encora?

«M’he sentit com a casa, són una família que s’ajuden entre tots, si en algun moment he necessitat alguna cosa sempre hi havia algú disposat a ajudar-me i/o ensenyar-me i compartir el seu temps amb mi.

Treballar amb un professional al teu costat et dona seguretat i motivació, la qual cosa fa que treballis més a gust i volent demostrar el que vals. Sumant a això treballar aquí et dona una sensació de confort gairebé tant com si estigués amb la teva pròpia família i això és gràcies a que aquí treballen com si fossin una gran família i s’ajuden entre tots.

He après molt en només tres mesos de pràctiques que se m’han passat volant.
»

Xisco està ajudant en el departament de sistemes i ciberseguretat d’Encora.

Quins reptes creus que hauràs d'afrontar en aquesta experiència?

«Gestionar i aprendre coses relacionades amb les TIC i Ciberseguretat, la qual cosa ajudarà a posar a prova les habilitats actuals que es posseeixen i les que estan per aprendre’s. A més de créixer com a persona, superant qualsevol obstacle que es pugui presentar amb l’acompanyament de gent especialitzada en l’àrea.»

Miguel és SYSOPS d’Encora.

Quina és la teva opinió sobre el procés de selecció de Encora?

«En el personal he gaudit molt d’aquesta experiència.

Realment transmeten els valors amb els quals compta Encora.

És un procés molt amè i et fan sentir molt còmode.

Et donen l’oportunitat d’expressar-te i et brinden tota la informació que necessitis saber sobre l’empresa, sobre el que realitzaràs una vegada incorporant-te amb ells. A més, estan oberts a resoldre qualsevol dubte que tinguis en tot moment.

En totes i cadascuna de les ocasions que em tocava reunir-me amb ells, em sentia molt entusiasmada i alhora una mica nerviosa, no obstant això, els nervis anaven disminuint conforme la xerrada.

Considero que va ser molt agradable i el personal d’Encora em sembla molt amigable i de confiança.

Estic molt agraïda per haver estat una de les seleccionades per a realitzar les meves residències en Encora, em sento molt afortunada i no puc esperar per a començar aquesta nova etapa.
»

Nataly va ajudar en el departament de màrqueting de Encora.

Quines són les teves expectatives sobre aquesta oportunitat?

«Tinc grans expectatives, una d’elles poder aprendre i adquirir coneixements i habilitats que em permetin desembolicar-me i créixer personal i professionalment. A més, tenir l’oportunitat de formar part de la família Encora una vegada finalitzades les pràctiques, és un repte que em motiva encara més.»

Felipe és SYSOPS d’Encora.

Què esperaves d'aquesta oportunitat?

«Per experiències anteriors que havia tingut fent pràctiques, tenia les expectatives bastant baixes, però des del primer dia les han superat amb escreix, ja que sempre m’han ajudat en tot moment, m’han ensenyat els procediments i sempre han resolt els meus dubtes.

M’han fet sentir-me útil i que el meu treball servia d’alguna cosa. A mesura que han passat les setmanes m’he sentit més productiu i amb major responsabilitat.

L’ambient de l’oficina i el comportament dels companys és molt bo, es nota que de veritat és un equip i que es valoren els punts forts de cadascun.

Des d’un primer moment coneixen que és el que m’agrada, on puc destacar i en quins punts puc aportar més a l’equip, i el meu treball en part s’ha destinat a això per a treure el millor de mi.

En poques paraules, esperava poc i m’he emportat una GRAN SORPRESA en veure el nivell d’implicació que han tingut amb mi i amb tots els meus companys d’Encora Talent. No puc estar més agraït amb ells.
»

Toni va estar ajudant en el departament d’administració d’Encora.

Què és el que més t'ha sorprès de treballar en Encora?

«L’estar aprenent constantment en un ambient de treball multidisciplinari és realment el sorprenent. 

La primera sorpresa és l’agradable onboarding que et facilita una incorporació progressiva a l’atrafegant ritme de treball, però que es fa molt amè gràcies a la comunicació i el suport entre tots els membres de l’empresa.

Sorprèn que Encora vegi en tu les teves fortaleses i febleses i t’ajudi a millorar, donan-te de totes les facilitats perquè et puguis adaptar, et brindi oportunitats de formació perquè puguis créixer i t’ofereix el suport que necessitis. 

Sorprèn estar envoltat d’un equip sinèrgic i poder aprendre una mica de cadascun d’ells. A més, sorprèn la forma de comunicació horitzontal, on es valora més el criteri i l’empatia que el càrrec que tinguis.

En conclusió, formar part d’Encora Talent significa formar part d’un projecte on l’objectiu és treure a relluir talents que ni tan sols sabies que tenies. Significa tenir ganes de continuar aprenent i creixent en la teva vida professional.
»

Marina va estar ajudant en el departament de màrqueting i administració de Encora.

Què recomanaries a altres en la teva mateixa posició?

«Les pràctiques en línia poden tornar-se una mica avorrides, però en Encora es fan més amenes amb les reunions, les pautes que et donen per a poder continuar fent el teu treball.

Malgrat ser l’únic en el departament sempre estic abrigallat pel meu tutor o bé per altres companys.
»

David va estar ajudant en el departament d’informàtica i programació de Encora.