Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

ENCORA AMB EL FUTUR DEL PLANETA

Els petits canvis aconsegueixen grans transformacions

Protegir la nostra naturalesa i contribuir en actes solidaris.

Aquests són dos valors fonamentals per a Encora. Per aquest motiu, volem deixar constància i mostrar el nostre vincle amb tot allò que ajuda a millorar el futur del nostre entorn.

Qualsevol cosa, per petita que sigui, provoca un impacte. Des de Encora volem aportar el nostre granet de sorra en totes aquelles causes que ajuden a millorar la nostra societat, el nostre entorn i el nostre futur. Volem contribuir en la creació d’un futur millor per a les pròximes generacions. Ens comprometem a donar la mà a tots aquells projectes que comparteixen els mateixos valors que Encora. Volem formar part de la causa i, així, fer que creixi l’efecte.

Les nostres iniciatives solidàries

Viure corrent,
córrer vivint

Encora-solidaria-con-tofol-castanyer-y-duchenne

ENCORA DONA 1 EURO PER LLIBRE EDITAT

Tòfol Castanyer, corredor de carreres de muntanya i Ultratrails, presenta el seu llibre «Viure corrent, córrer vivint», un recopilatori de vint capítols escrits de la mà de Mercè Valero en els quals ens bolca en paper totes les seves vivències.

Tòfol ens presenta un projecte solidari en el qual Encora ha donat a l’associació Duchenne Parent Project España un euro per cada exemplar editat. 

Donació per als refugiats d'Ucraïna

World Central Kitchen és una organització no governamental sense ànim de lucre fundada pel Xef José Andrés.

Des del passat 24 de febrer, WCK es va situar en un encreuament fronterer obert 24 hores al sud de Polònia per a preparar i servir menjar calent i nutritiu per a tots els refugiats.

En Encora condemnem l’agressió militar contra Ucraïna i ens comprometem a ajudar als refugiats i afectats per la guerra. 

Sabem que tota ajuda és bona i per això, hem decidit fer una donació a WCK.

encora con el futuro

Passes per en Pau

Repte esportiu solidari dut a terme per Tòfol Castanyer.

L’objectiu va ser recaptar fons per a adquirir una cadira adaptada per a Pau, un jove afectat per la malaltia de Duchenne.

Gràcies a la gran participació amb la qual va comptar el repte, es va aconseguir triplicar l’objectiu inicial de 15.000€ podent realitzar generoses donacions a l’ Asociación Duchenne i a la Fundació Miró Pastor de Sóller.

Les nostres iniciatives mediambientals

«La defensa de la naturalesa és una
complicitat directa amb la vida»

Joaquín Araújo

Tecnologia con KM0

En Encora veiem molt clares les conseqüències de la contaminació sobre el canvi climàtic.

És per això que, sent una empresa amb seu a Espanya i Mèxic, realitzem els nostres serveis de manera remota per a evitar l’impacte dels desplaçaments.

En tenir empleats en tota Espanya i Mèxic, tenim implementada una política de teletreball que afavoreix la reducció de les emissions de CO₂ i té un impacte positiu en el medi ambient.

Jornades de reforestació

Plantar arbres és una de les accions més importants que podem tenir al cap per a disminuir el diòxid de carboni en l’atmosfera, a més de col·laborar per a reforestar i recuperar espais naturals.

És per això que des de la nostra empresa volem aportar part del nostre benefici empresarial a la implementació de jornades de reforestació.