Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

FORTINET

Fortinet ofereix solucions de seguretat empresarial adaptades a totes les necessitats, des de seguretat perimetral fins filtrat AntiSpam, oferint el màxim rendiment en tota la infraestructura de TI.

Proporciona seguretat de xarxa i filtrat de contingut en temps real per a protegir en tot moment l’entorn d’usuaris. A més, compta amb productes d’accés segur que comparteixen intel·ligència i treballen en conjunt per a formar un fabric corporatiu.

El seu exclusiu Security Fabric combina processadors d’alt rendiment, un sistema operatiu intuïtiu i informació d’amenaces en temps real per a brindar una seguretat completa, un rendiment excepcional i una millor visibilitat i control, alhora que proporciona una administració més senzilla.   Redueixi i administri la superfície d’atac mitjançant una àmplia visibilitat integrada, detingui les amenaces avançades amb la prevenció integrada d’amenaces basada en la IA i redueixi la complexitat a través de l’orquestració i les operacions automatitzades.

Encora és Partner de Fortinet a Espanya y Mèxic. Tenim àmplia experiència i estem certificats en aquesta tecnologia. Estudiem el teu cas i et preparem un pressupost sense compromís.