Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

CATO
NETWORKS

Un enfocament integral per a
la seguretat en el núvol

CONSTRUINT XARXES
EMPRESARIALS RESILIENTS

Cato Networks és la primera plataforma SASE del món que fa convergir SD-WAN i seguretat de xarxa en un servei global en el núvol.

Cato optimitza i assegura l’accés a les aplicacions per a tots els usuaris i ubicacions. Ofereix productes de seguretat i xarxa a través una plataforma centralitzada, àgil i segura, preparada per al futur.

cato Networks

CONNECTIVITAT GLOBAL,
SEGURETAT SENSE FRONTERES

Cato Networks ofereix una àmplia gamma de solucions avançades per a la seguretat i la connectivitat en el núvol. Des de solucions SD-WAN fins a seguretat Zero Trust, Cato proporciona una plataforma integrada que protegeix la teva xarxa i simplifica la gestió de la infraestructura.

Optimitza i assegura l’accés a les aplicacions per a tots els usuaris i ubicacions.

ENCORA & CATO NETWORKS

LA FÓRMULA GUANYADORA PER A
UNA INFRAESTRUCTURA SEGURA

Com partner, tenim el privilegi d’oferir solucions diferencials que brinden simplicitat, seguretat i rendiment als nostres clients. En col·laborar amb Cato, estem capacitats per a oferir una proposta de valor única i efectiva que permet a les empreses impulsar la seva competitivitat en el panorama empresarial actual.

La nostra aliança ens permet oferir-te una transformació digital integral, combinant la plataforma unificada de Cato Cloud amb la nostra experiència en implementació i suport tècnic de primer nivell.

MITJANA DE SATISFACCIÓ
DELS NOSTRES CLIENTS
MONITORIZACIÓ
PROACTIVA
EQUIP DE CONSULTORS
EXPERTS

4,8/5

24x7

DEDICATS

 • Migració de MPLS a SD-WAN

  Crea una infraestructura segura i flexible en utilitzar múltiples connexions d'Internet i línies MPLS per a optimitzar el trànsit. Les aplicacions són dirigides automàticament per la millor ruta disponible, garantint una connectivitat eficient i de confiança

 • Seguretat de confiança en tota la teva xarxa

  Carrier-Grade Security inclou firewall d'última generació, prevenció d'intrusions (IPS), detecció i resposta de endpoints (EDR), i filtrat d'URL, protegint la teva infraestructura empresarial contra amenaces cibernètiques.

 • Agregació d'Amplada de banda

  Combina múltiples connexions d'Internet en una sola interfície per a distribuir automàticament el trànsit, optimitzant la capacitat i eliminant colls d'ampolla.

 • Solució de xarxa d'extrem a extrem

  Networking as a Service (NaaS) proporciona una xarxa escalable i segura sense la necessitat d'adquirir i mantenir costosos equips de xarxa locals.

 • Potència el teu rendiment en línia

  Content Delivery Network (CDN) millora el lliurament de contingut i aplicacions a través de servidors distribuïts globalment, reduint la latència i brindant una experiència d'usuari excepcional. Accedeix a les teves aplicacions i recursos en el núvol de manera més ràpida i fluida.

ARQUITECTURA
SASE

Cato Networks permet una postura de seguretat òptima amb una defensa que mitiga a la perfecció les amenaces emergents combinant seguretat i xarxa sota la mateixa solució.

 • Network Security

  Assegura la protecció de dades i comunicacions en totes les ubicacions de la teva empresa, des de seus i sucursals fins a usuaris remots.

 • CASB/DLP

  Protecció total contra fugides d'informació i accés segur a dades empresarials.

 • Navegació web segura i protegida

  Filtra i controla el trànsit d'Internet, bloquejant l'accés a llocs web maliciosos i aplicant polítiques de seguretat que mantenen la integritat de la teva xarxa empresarial amb Cloud SWG.

 • Seguretat total per als teus recursos

  ZTNA/VPN garanteix un accés segur i autoritzat als recursos essencials de la teva empresa. Minimitza els riscos d'amenaces internes en verificar la identitat dels usuaris.

 • El teu aliat per a protegir aplicacions web

  WAAPaaS contraataca atacs cibernètics, incloent DDoS i vulnerabilitats, assegurant la disponibilitat i rendiment de les teves aplicacions.

 • Seguretat Consistent per a la teva Infraestructura

  FWaaS garanteix que el trànsit compleixi amb els requisits de seguretat establerts, protegint la teva empresa de manera eficient i sense complicacions.

 • Navega més ràpid i segur

  Protegeix contra atacs d'enverinament de DNS i ofereix filtrat intel·ligent per a una navegació web més segura.

En què podem ajudar-te?

Sí, CATO pot assumir qualsevol rol de protecció en el teu entorn, però no és necessari ni obligatori desmantellar les solucions que ja tinguis, poden conviure perfectament.

En Encora som molt adaptatius a les teves necessitats. Si necessites que t’instal·lem ho fem i et formem també perquè el puguis gestionar per la teva pròpia mà.

Si necessites que el Encora Team t’aporti el plus d’energia que el teu equip necessita, amb els serveis gestionats Encora Power t’ajudem a arribar als requisits que la teva adreça t’exigeix.

Per descomptat. Si necessites un sistema de monitoratge proactiu de 24×7 a Europa o Amèrica del Nord, estem a la teva disposició. En Encora som àgils, experts, transparents i molt professionals.

En tot moment estaràs informat de qualsevol incidència que ocorri i del seu procés de solució.

Seu França

Potents eines d'analítica i generació d'informes. Recopila i visualitza dades sobre trànsit de xarxa, comportament d'aplicacions i ús d'amplada de banda.

Seu Espanya

Rep notificacions instantànies davant esdeveniments anòmals o amenaces en la teva xarxa. Reacciona amb rapidesa davant qualsevol problema de seguretat o rendiment que sorgeixi.

Seu CDMX

Assegura un rendiment òptim de les teves aplicacions en la xarxa.

Seu Itàlia

Escala i monitora xarxes més grans i complexes sense preocupacions.

CPD

Detecta i mitiga possibles amenaces, des d'intents d'intrusió fins a activitats sospitoses de malware.

Usuari

Identifica cuellos de botella y asegúrate de que tus operaciones fluyan sin problemas.

EINA DE MONITORATGE
DE XARXES FÀCIL I POTENT

La plataforma de Cato Networks ofereix un complet panell de control que et permet accedir a informació en temps real sobre el rendiment de la teva xarxa i la seguretat. Des d’aquest panell, podràs consultar estadístiques detallades sobre el trànsit, la utilització de l’amplada de banda, les amenaces identificades i altres indicadors clau de manera intuïtiva i eficient.

REALITZA UNA PoC DE LA MÀ D'ENCORA

01.

Coneixement Profund de Cato Networks

Els nostres experts comprenen a fons la tecnologia de Cato Networks, les seves capacitats i la seva integració en diversos entorns empresarials. Estan actualitzats amb les últimes tendències i característiques de la plataforma, la qual cosa garanteix una implementació i prova de concepte sense problemes.

02.

Experiència Multidisciplinària

El nostre equip compta amb una àmplia experiència en diversos aspectes de la infraestructura IT, incloent-hi xarxes, seguretat, núvol i més. Aquesta experiència multidisciplinària ens permet abordar les teves necessitats des d'una perspectiva integral i proporcionar solucions sòlides i coherents.

03.

Enfocament Personalitzat

Entenem que cada organització és única i té requeriments específics. Els nostres experts col·laboraran estretament amb tu per a comprendre els teus objectius, desafiaments i necessitats específiques abans de dissenyar una prova de concepte adaptada al teu entorn.

04.

Habilitat per a Resoldre Problemes

Els desafiaments tècnics són comuns en la implementació de noves tecnologies. Els nostres experts en infraestructura IT estan ben equipats per a identificar i resoldre problemes en temps real, la qual cosa garanteix una execució fluida de la prova de concepte.

05.

Compromís amb l'Èxit del Client

En Encora, l'èxit dels nostres clients és la nostra màxima prioritat. Treballarem incansablement per a assegurar-nos que la teva prova de concepte de Cato Networks sigui un èxit, proporcionant solucions efectives que recolzin els teus objectius comercials i tecnològics.

LA NOSTRA METODOLOGIA PoC

Avaluació
integral

Realitzem una anàlisi exhaustiva de la teva infraestructura actual, identificant àrees que es beneficiarien més de la tecnologia Cato Networks.

disseny
personalitzat

Creem una estratègia de prova de concepte adaptada a les teves necessitats, definint clarament els objectius i mètriques d'èxit.

implementació precisa

Els nostres experts implementaran la solució Cato Networks amb precisió, assegurant la integració adequada i la funcionalitat òptima.

Monitoratge i Optimització

Durant la prova de concepte, supervisem de prop el rendiment i l'efectivitat de la tecnologia, realitzant ajustos segons sigui necessari.

Informe
detallat

Et proporcionarem un informe complet que destaqui els resultats, avantatges i recomanacions per a una implementació a major escala.