Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Serveis IT

EL TEU DEPARTAMENT IT NECESSITA UN EXTRA D'ENERGIA?

serveis gestionats it
encora power

T’agradaria deixar-te de preocupar per l’estat de la teva infraestructura IT, sabent que funciona de forma òptima?

Encora et pot ajudar a fer que la gestió de la teva infraestructura sigui una preocupació menys per tu i puguis dedicar-te a aportar valor al teu negoci, gràcies als nostres serveis gestionats Encora Power.

Consulta el nostre Portfoli de Serveis Gestionats. 

Servicios-Gestionados-Encora

un company de viatge expert
en Serveis Gestionats

Servicios gestionados Encora Power

Encora Power va molt més enllà d’un simple outsourcing o una externalització de serveis. Encora Power és confiar en un company de viatge expert en infraestructures que tractarà els teus sistemes informàtics pensant en el millor per la teva companyia.

És un conjunt de serveis plantejats d’una forma escalable, totalment flexible a cada necessitat i, sobre tot, transparent. 

Som multidisciplinaris i et podem ajudar amb Active Directory, Microsoft Endpoint Configuration Manager, Intune, vSphere, Horizon, Disaster Recovery, Azure, etc. A més, som experts en sistemes SAN, servidors, backup, ciberseguretat i sistemes d’hiperconvergència.

ENCORA WEBINAR riscos i goVernança del departament it

Durant el novembre de 2020 vam realitzar aquest webinar pels nostres clients i que també hem volgut compartir amb vosaltres a Encora TV.

El nostre CTO, David Marquina, ens va explicar què s’ha de tenir en compte per implementar un pla de govern i riscos per al nostre departament IT.

MONITORATGE 24X7 PROACTIU

Prevenció, detecció i anticipació

Oferim un servei ininterromput d’alta qualitat i disponibilitat a totes aquelles empreses que no puguin tenir parada la seva infraestructura IT i que vulguin assegurar una experiència de qualitat als usuaris de les seves aplicacions Web.

AUDITORIA IT

Amb el nostre servei d’Auditoria IT volem ajudar-te a resoldre els problemes que puguis tenir amb el teu sistema informàtic corporatiu.

L’auditoria IT forma part del nostre servei de consultoria i és una bona forma de començar la relació amb Encora per, així, poder conèixer a un partner de confiança com nosaltres. Volem ajudar i assessorar a les empreses, convertint-nos en un soci tecnològic que aporti valor i coneixement en l’ús de sistemes d’informació.

Si tens algun dubte amb el teu entorn, som multidisciplinaris i et podem ajudar amb Azure, Active Directory, Ciberseguretat, vSphere, Horizon, Disaster Recovery, etc. Tanmateix, som experts en sistemes SAN, servidors, backup i sistemes hiperconvergents.

Auditoría IT con Encora

Des d’Encora et podem ajudar a donar el millor servei d’auditoria externa. Som agnòstics de fabricant i de tecnologia.

Ens avalen 14 anys de feina i compromís amb els nostres clients i un alt nivell de satisfacció en els nostres serveis.

Et diagnosticarem l’origen del teu problema i et proposarem la millor solució per a la teva companyia.

Auditoría Encora Hojas

Et podem oferir auditories de ciberseguretat, Azure, emmagatzematge, sistemes i xarxes per verificar la seguretat i la integritat de la infraestructura tecnològica de la teva empresa. Compta amb nosaltres a Espanya i Mèxic.

Estudiem la problemàtica i busquem solucions i recomanacions per optimitzar el teu negoci. Ens posarem en contacte amb tu per escoltar quin és el problema actual i, d’aquesta manera, donar-te la millor solució a llarg termini.

PROJECTES it

Una llarga trajectòria d’innovació avala la nostra trajectòria. Si tens present un projecte a la teva empresa, però no tens el temps o el coneixement per executar-lo, des d’Encora et podem ajudar. Hem desenvolupat implementacions de projectes TIC innovadors arreu del món i et garantim l’èxit a la teva empresa.

Encora t’ofereix un punt de vista independent, sense ser condicionat per cap fabricant.

Som multidisciplinaris i et podem ajudar amb Active Directory, Oracle, Endpoint Configuration Manager, Intune, vSphere, Horizon, Disaster Recovery, Azure, etc. Tanmateix, som experts en sistemes SAN, servidors, backup, ciberseguretat i sistemes d’hiperconvergència.

Proyectos IT Encora

El client Al centrE dels proJECTES tic

Proyectos Encora Hojas

El nostre equip de professionals es posarà en contacte amb tu ràpidament i et prepararan el projecte més innovador per a accelerar el teu negoci des de les TIC.

Estudiem el teu problema i busquem solucions i recomanacions per optimitzar el teu negoci. Ens posarem en contacte amb tu per escoltar la problemàtica que tens actualment i poder-te donar la millor solució a llarg termini.

Treballem amb els fabricants més innovadors del mercat. Som agnòstics de tecnologia i de fabricant. Això ens permet proposar-te una solució a mida orientada únicament a la millora del teu negoci.

Truca’ns sense cap compromís al  971 633 179 o envia’ns un mail a [email protected].

CIO AS A SERVICE

El nostre equip de professionals es posarà en contacte amb tu ràpidament i et prepararan el projecte més innovador per a accelerar el teu negoci des de les TIC.

El CIO (director de tecnologies) ha adoptat un nou rol dins el model d’empresa moderna. La importància de l’adaptació de l’alta tecnologia a les empreses l’ha fet situar entre els càrrecs executius més importants. Si la teva organització necessita aquesta figura, però no tens un organigrama que ho contempli, des d’Encora et podem ajudar.

El nostre CIO As a Service estudiarà el teu negoci des de la perspectiva TIC. Analitzarem quina estratègia et convé més i t’ajudarem a implementar-la.

CIO AS A SERVICE ENCORA

CLAUS DE CIO AS A SERVICE

qualitat

A Encora realitzem serveis de qualitat. Escoltant tot allò que els clients necessiten
i aportant el nostre valor de coneixement 360 de les empreses

Innovació

Estem dins del món de la innovació les idees. Fem que la teva inversió en TIC i en l'empresa sigui un motor per la competitivitat del teu negoci.

CUSTOMER CENTRIC

El client és el màxim punt d'interès.
Som agnòstics de fabricant i, per això, recomanem les solucions que millor s'adapten al teu negoci.

HONESTEDAT

Fem recomanacions a llarg termini. Volem mantenir una relació llarga amb els nostres clients i que sigui basada en la professionalitat i la sinceritat.

TRANSPARÈNCIA

Un valor molt imporrtant per nosaltres és la transparència. Mirem les anàlisis, diem les coses bones i les que no ho són tant i, després, et proposem les millors opcions.

COMUNICACIÓ

La nostra comunicació és àgil i fluida, sobretot entre interlocutor i client.
Utilitzem llenguatge no tecnològic
per alinear les TIC amb l'estratègia.

consultorIa 360

Tenim 14 anys d’experiència al mercat. Treballem a Espanya i Mèxic. Som multidisciplinaris i et podem donar una visió 360 de l’aplicació de les TIC al teu negoci.

 

Si creus que aquesta solució pot encaixar amb la teva companyia o vols que resolguem els teus dubtes, truca’ns i ho comentem.

 

Segur que a Encora trobarem la solució que s’adeqüi més a les teves necessitats.

Consultoria Encora Hojas