Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

monitoratge proactiu
24x7 en l'empresa

MONITORATGE 24X7 PROACTIU

Prevenció, detecció i anticipació

Oferim un servei ininterromput d’alta qualitat i disponibilitat a totes aquelles empreses que no puguin tenir parada la seva infraestructura IT i que vulguin assegurar una experiència de qualitat als usuaris de les seves aplicacions Web.

Identificació de les
àrees vulnerables

DETECCIÓ IMMEDIATA DE
CAIGUDA DE SISTEMES

PREVENCIÓ DE FUTURS
TEMPS D'INACTIVITAT

Proporciona una capa addicional de protecció i redueix les possibilitats de ser víctima d'un atac

 • DISPONIBILITAT

  Atenció, Protecció i Suport complet i integral al client.
  Assistència i resposta en situacions d'emergència disponible les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana a Europa o Amèrica del Nord. Aquest servei suposa un eficaç canal d'informació de primera mà actualitzat constantment.

 • PROACTIVITAT

  Realitzem un seguiment exhaustiu en temps real de l'operativa dels teus serveis que ens permetrà detectar i resoldre problemes abans que afectin el rendiment de la teva infraestructura IT.

 • Alertes automatitzades

  Els sistemes que implementem són intel·ligents i t'informen en el teu mòbil o en el teu sistema de sobretaula de què està succeint en temps real. Podràs parametritzar quina informació necessites. És igual on estiguis, podràs estar informat de l'estat de salut dels sistemes d'informació de la teva companyia.

 • Anàlisi de dades

  We analyze the data collected to detect patterns and trends, allowing us to improve your IT infrastructure.

 • Documentació

  Mantenim un registre detallat de tots les incidències i accions realitzades, la qual cosa ens permet una millor resolució de problemes futurs.

LES MILLORS EINES, PER ALS MILLORS RESULTATS

En Encora realitzem una auditoria tècnica del teu entorn. A partir d’aquesta informació i de les previsions de creixement de la seva empresa et recomanem la solució més adequada de monitoratge 24×7 proactiu.

Cal analitzar cada cas en particular. No obstant això, treballem amb eines molt potents i flexibles que segurament s’adapten al teu entorn, tant si és una empresa mitjana com a gran.

Per a la majoria d’empreses PRTG Network Monitor pot ser una solució adequada.

Proporciona una visibilitat completa de la infraestructura IT oferint un monitoratge 24×7 proactiu en temps real dels recursos i dispositius IT, la qual cosa permet detectar problemes i solucionar-los abans que afectin els usuaris finals.

A més, PRTG és altament configurable i personalitzable, la qual cosa permet adaptar el monitoratge monitoratge 24×7 proactiu a les necessitats específiques de cada organització. També és fàcilment integrable amb una àmplia varietat de dispositius i sistemes, la qual cosa permet una visibilitat completa de la infraestructura IT.

També es poden establir alertes en temps real sobre problemes i errors, la qual cosa permet als equips IT respondre ràpidament i resoldre els problemes abans que afectin els usuaris finals.

MONITORATGE 24x7 proactiu EN AZURE

Observabilitat avançada per a tota la teva infraestructura de Azure

Ens encarreguem d’assignar les dependències per a optimitzar el monitoratge dels serveis en el núvol de Azure, inclosos AKS, Database Performance, App Service, HDInsight…

Gràcies a la proactivitat en el nostre servei de monitoratge, detectem els incidents o problemes amb causa arrel tenint una visibilitat a escala de hosts, contenidors, màquines virtuals, xarxa, registres, dispositius i molts més.