Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

HITACHI VANTARA

En Encora som Partners de Hitachi Vantara a Espanya i Mèxic des de fa més de 10 anys. Hem guanyat diferents premis en les convencions de Partners d’Ibèria d’aquest fabricant i comptem amb consultors d’alt nivell certificats en aquestes tecnologies.

Si estàs buscant una solució d’emmagatzematge d’alt nivell amb les millors prestacions del mercat, orientat a empreses mitjanes i grans, amb un servei tècnic immillorable i una qualitat de producte extraordinària, crida’ns i et comentarem com pot encaixar en la teva companyia.

ENCORA WEBINAR:
DESCOBREIX LA GAMMA D'EMMAGATZEMATGE NMVe DE HITACHI VANTARA

Estrenem la temporada de webinars al gener de 2021 amb aquest seminari per als nostres clients que volem compartir amb vosaltres en Encora TV.

El nostre CTO, David Marquina, ens va explicar els avantatges de l’emmagatzematge NVMe i com Hitachi Vantara ha aplicat aquesta nova tecnologia als seus sistemes d’emmagatzematge. Ara, a més de la seva històrica resiliència i garantia del 100% de disponibilitat des de fa més de 20 anys, incorporen l’ús de IA com a element predictiu per a saber el comportament futur i simplificar la seva operativa diària.

Gràcies per opinar i compartir en xarxes socials. Us esperem en el pròxim webinar.

Apunta’t a l’Encora Newsletter per a estar informat de totes les nostres novetats.

Si teniu dubtes sobre Hitachi Vantara o necessiteu parlar de Infraestructures IT amb l’equip de Encora, estem a la vostra disposició.