Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Cohesity

protegeix les dades de la teva empresa amb la solució més innovadora i segura del SXXI

Encora Cohesity partner seller of the year

Cohesity Backup i
emmagatzematge secundari

Cohesity és una solució de còpia de seguretat i emmagatzematge secundari, immutable a atacs de ransomware, cloud nativa i fàcilment escalable, a més de molt senzilla d’implementar i de gestionar.

Estàs pensant a canviar la teva còpia de seguretat tradicional? Necessites més emmagatzematge secundari per a la teva empresa? Necessites que la teva solució de còpia de seguretat escali al Cloud segons els SLA de la teva empresa? Amb aquesta innovadora plataforma de backup i emmagatzematge secundari pots tenir una solució moderna i innovadora que t’ajudi a millorar la continuïtat de negoci i la recuperació instantània de la teva informació, sense preocupar-te pels atacs de Ransomware, tan a l’ordre del dia per desgràcia en tots els negocis.

Vols gestionar les teves dades d’una forma flexible sobre una plataforma que s’adapta a les necessitats de negoci? Cohesity et permetrà poder decidir i governar on estan  les teves dades, incloent clouds públics, d’una forma molt senzilla i segura.

A més simplifica tot el hardware i el software que hi ha en la teva companyia al voltant de la protecció de dades. Amb aquesta navalla suïssa no necessitaràs més. I a més és una potent eina de ciberseguretat, clau per a garantir la continuïtat de negoci.

En Encora som experts i Partner de Cohesity a Mèxic i Espanya. Tenim àmplia experiència en migracions a aquesta solució líder i estem certificats en aquesta tecnologia. Estudiem el teu cas i et preparem un pressupost sense compromís i també una Prova de Concepte perquè puguis analitzar tant la tecnologia d’aquest fabricant.

simplifica el teu cpd amb cohesity
de la mà dels experts d'encora

Si et planteges modernitzar el teu sistema de protecció de dades, amb aquesta solució trobaràs una alternativa líder tecnològicament que cobrirà les teves necessitats amb escreix, tant en la protecció de les dades com en l’emmagatzematge secundari local i Cloud.

Elimina totes les solucionis hardware i software que utilitzes actualment. Cohesity Còpia de seguretat ho té tot. Recorda que som Partner de Cohesity a Mèxic.

En aquest vídeo et vam mostrar com aquesta solució et simplificarà enormement la teva gestió de la protecció de la dada corporativa.

Els nostres serveis de cohesity

Encora és el teu partner de confiança de cohesity a Espanya i Mèxic

Ecosistema complet de còpia​

Cohesity simplifica de manera impressionant la protecció de dades de la teva organització. Qualsevol sistema crític és protegit per la mateixa solució. Oblida’t de tenir a diferents fabricants de hardware i software implicats en la teva política de backup.

  • Virtualització: vSphere, Nutanix, Hyper-V i Kubernetes.
  • Bases de Dades: Oracle, SQL Server, MongoDB i Casandra.
  • Aplicacions: Microsoft 365, Exchange, SAP Hana, Epic.
  • Storage: PureStorage, NetApp, Cisco e Isilon.
  • Sistemas físicos: Linux, Windows Server, AIX i Solaris.
Cohesity ecosistema

FAQ

Preguntes i respostes més comunes que rebem sobre aquest fabricant

a quina empresa va dirigit?

Cohesity backup és una solució moderna d’emmagatzematge secundari i còpia de seguretat, orientada a reduir els costos operacionals (OPEX).

És interessant per a empreses que tenen mes de 20TB de còpia de seguretat o emmagatzematge secundari.

S'integra amb les solucions legacy?

Té un impressionant suport per a solucions tradicionals. Encara així, per a facilitar la transició, pot servir com target d’emmagatzematge per a la teva solució de còpia de seguretat tradicional.

com és el rendiment de la plataforma?

Està basat en una plataforma hardware, permet barrejar nodes All Flash amb nodes basats en discos rotacionals. 

Addicionalment tots els nodes tenen caché basat en disc NVMe, la qual cosa garanteix un alt rendiment.

En els nostres dissenys sempre incloem un anàlisi del performance i de la finestra de backup que serà necessària.

Deixa que els experts de Cohesity de Encora et recomanin com treure-li el màxim profit a aquesta solució en la teva organització.

què succeeix si sofreixo un atac de ransomware que afecta la meva producció?

Cohesity té una estructura de fitxers pensada per als atacs cibernètics.

Això fa que les dades protegides per aquesta còpia de seguretat siguin inalterables enfront d’atacs de ransomware. Fins i tot enfront d’errors humans.

Addicionalment l’eina de gestió Helios monitora la solució i ens avisa de qualsevol intent d’atac.

QUINS REQUISITS MÍNIMS SÓN NECESSARIS PER A PLANTEJAR COHESITY?

Com a mínim necessitem un clúster de 3 nodes, en tractar-se d’una solució de hiperconvergència.

La solució en Cloud o en seus remotes no té aquests requeriments mínims. A més va amb la filosofia moderna de pagament per ús que tant agrada a departaments financers.

com es llicencia?

Tant l’emmagatzematge com la còpia de seguretat es llicencien per TB ocupat en la plataforma (una vegada deduplicado i comprimit).

És un pagament flexible i basat en l’ús.

Pots utilitzar els teus TB contractats per a fer còpia de seguretat de màquines virtualizadas amb vSphere, Hyper-V, etc. o bé per a la teva còpia de seguretat de Microsoft 365 o de Kubernetes o de BBDD com Oracle o Cassandra.

Com és el creixement?

Una vegada desplegada la solució podem créixer node a node. Existeixen solucions certificades amb maquinari propi, HPE, Cisco i Dell.

Amb cada node augmentem en CPU, en RAM i en emmagatzematge, la qual cosa ens garanteix el rendiment de la solució i el seu escalat sense dificultat i sense límits.

Encora és el teu partner de Cohesity a Mèxic. Estem prop de tu per a assessorar-te i comprenem bé la teva realitat de negoci.

puc fer backup dels meus serveis que estan en clouds públics?

Per descomptat. Cohesity Backup té suport per a serveis IasS i PasS, així com instàncies situades en els principals proveïdors Cloud (Azure, Amazon, Google Cloud, etc.)

També té suport per a solucions SaaS com Microsoft 365, Cloudera, Salesforce, etc.

FA BACKUP DE MICROSOFT 365?

És una solució magistral per a protegir la teva còpia de seguretat d’O365. En lloc de llicenciar-se per usuari, com la majoria de solucions, es llicencia per TB emmagatzemat, una vegada comprimida i reduplicada.

Aquesta informació s’ha reduplicada i comprimit notablement abans d’emmagatzemar-se. Compara-ho amb la teva solució actual per a saber si et convé.

Fa còpia de seguretat de SALESFORCE?

Salesforce és el CRM més utilitzat en mitjanes i grans empreses. Si et preocupa tenir una còpia de seguretat moderna i inalterable a atacs de ransomware d’aquesta solució i el cost de la còpia de seguretat, amb aquesta solució tens una alternativa molt interessant.

Efectivament podràs fer còpia de seguretat sense haver de comptar les llicències de Salesforce que tinguis adquirides, perquè es llicencia per espai emmagatzemat ja reduplicat i comprimit.

Casos d'ús

Cohesity-Backup-Microsoft-365-Encora

BACKUP DE MICROSOFT 365

Aquesta poderosa solució inclou per defecte en el seu llicenciament la protecció de Microsoft 365.

El llicenciament no està basat en número en usuaris sinó en emmagatzematge ja reduplicat i comprimit.

No hauràs de pagar un extra per llicenciar la teva solució d’ofimàtica i col·laboració corporatives.

ARXIVAT I RETENCIÓ
A llarg termini EN CLOUD

Si les polítiques de la teva companyia exigeixen que hem d’emmagatzemar les dades una quantitat molt elevada d’anys (per exemple 25, 50, 85…) amb aquesta innovadora solució podràs complir aquesta normativa tant per a dades com per a la nostra còpia de seguretat.

MODERNITZACIÓ DE LA NOSTRA
SOLUCIÓ DE CÒPIA DE SEGURETAT

Si tens problemes amb la teva solució de backup, aquesta solució t’aporta innovació en el tractament de les teves dades protegides i et permet tenir un sistema d’emmagatzematge secundari modern.

ENCORA WEBINAR BACKUP MS365 AMB COHESITY

A l’octubre de 2020 realitzem aquest webinar per als nostres clients que volem compartir amb vosaltres a Encora TV. Parlem de l’estratègia de Backup de MS365 amb aquest fabricant líder en tecnologia d’emmagatzematge secundari i protecció de dades per a mitjanes i grans empreses a tot el món.

El nostre CEO Josep Ros ens presenta el webinar i dona pas al nostre CTO David Marquina que ens explica perquè cal fer còpia de seguretat de MS365 i les principals característiques d’aquest fabricant com a eina de protecció de dades i emmagatzematge secundari.

Finalment César Funes, Sènior Engineer de Cohesity a Ibèria ens explica detalladament com la solució ens ajuda a estalviar diners en empreses mitjanes i grans simplificant el nostre entorn i fent una còpia de seguretat molt completa de MS365 així com creant un entorn immutable a ransomware.

BACKUP I ADMINISTRACIÓ AS A SERVICE

Si estás buscando una solución innovadora y puntera de protección de tus datos empresariales, en forma de pago por uso, te proponemos Cohesity BaaS.

Encora-es-partner-de-Cohesity-en-Espana-y-Mexico.png

Sense inversió CaPEX, pagament per ús, flexible i amb creixement il·limitat

Encora-es-partner-de-Cohesity-en-Mexico-y-Espana.png

ADMINISTRACIÓ SIMPLIFICADA I CENTRALITZADA

Cohesity-de-la-mano-de-los-expertos-de-Encora.png

DESPLEGAMENT IMMEDIAT

Servicios-gestionados-de-Encora-con-Cohesity.png

plataforma gestionada pel PROPI FABRICANT

Deja-en-manos-del-Encora-Team-la-gestion-de-Cohesity.png

Protegeix les teves dades en cloud i on-premise, de manera indistinta

En-Encora-somos-expertos-en-Cohesity.png

Sense cost addicional per restaurar dades

En-Encora-somos-expertos-en-Cohesity-en-Espana-y-Mexico.png

Amb retenció adaptable a les teves necessitats

En-Encora-somos-expertos-en-Cohesity-en-Mexico-y-Espana.png

Vàlid per a qualsevol grandària d'empresa

Encora-es-partner-certificado-de-Cohesity.png

Plataforma cloud con la seguridad que Cohesity ofrece en on-premise.

sobre cohesity

Cohesity és una companyia privada, amb seu a San José, CA. La companyia desenvolupa solucions informàtiques, relacionades amb la protecció de la dada, tant en format on premise com a solucions Cloud.

Va ser fundada el mes de juny de 2013, per Mohit Aron, que anteriorment va fundar la companyia d’emmagatzematge de dades Nutanix. La companyia va entrar en el mercat públic al juny de 2015, introduint una plataforma, desenvolupada per a consolidar i gestionar les dades secundàries.

En el mes de febrero de 2019, fundó su Tienda Online, para vender sus aplicaciones en su plataforma de datos.

El seu producte principal és DataPlatform, una aplicació hiperconvergent de còpia de seguretat i emmagatzematge secundari, que permet a les empreses consolidar l’àmplia varietat de tasques com a emmagatzematge, arxius, proves i desenvolupament, així com les dades analítiques, en l’única plataforma d’un núvol. Protegeix servidors físics i màquines virtuals.

Font: Wikipedia.

LÍDER EN les PRINCIPALS ANÀLISIS DE MERCAT

Encora és Partner de Cohesity a Mèxic. Apostem per aquesta solució en empreses mitjanes i grans de tot el món. És un fabricant innovador i líder en solucions de còpia de seguretat i recuperació per a centres de dades. Gràcies a la seva radical senzillesa de gestió i la seva potència sense parangó en el sector, aconseguiràs una experiència d’entorn de protecció de dades al nivell de les empreses top del món.

Demana’ns una PoC i et sorprendràs.

Gartner juny 2021

GigaOm 2022

Vull sol·licitar una poc de cohesity

Desitges provar Cohesity Backup? A Encora som Experts en Cohesity i Partner de Cohesity a Mèxic. Et recomanem que realitzis una Prova de Concepte (PoC) per a veure com s’adapta al teu negoci a aquesta solució de protecció de dades i emmagatzematge secundari.

Et sorprendrà. Podràs eliminar la majoria d’elements hardware i software implicat en el teu procés de protecció de la dada corporativa.

Emplena aquest formulari i amb gust enraonarem amb tu sobre la configuració que més t’interessi de Cohesity.